В живота, всичко на човека
му се връща...
Понякога го тласка към ръба.
Но винаги намира смисъл,
да го върне към човешкото в света.
А вятърът, отново косите му ще роши...
И слънцето навярно усмивка ще му подари.
Но въпреки това... самотно в тъмното седеше!
Самотен бе във любовта!
© Ангел Всички права запазени