30.12.2020 г., 18:12 ч.

*** 

  Поезия » Философска
216 0 2

За изминалата година.
За всички проляти сълзи.
За безсънните ми нощи.
За незаконните игри.
За погубените надежди.
За спънките всеки ден.
За страховете ми мощни.
За беззаконието към мен!
За хората, които си тръгнаха,
още преди да са дошли.
За тези, които се върнаха
с обеднели фалшиви души...
За да се справя със светът
мога и нощ и ден,
ала те моля за последен път -
Стой далече от мен!
Всичко е така безсмислено
в този хаосен ред...
Прости ми, Господи, единствено
задето вярвах във теб!

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А аз видях тука изконната човешка вяра
    "Господи, спомни си за мене, когато дойдеш в Царството си" Поздравления.
  • Ех, колко е лесно да хвърлим вината на Онзи, Който се даде, за да хвърлят на Него всичките ни вини. Не очаквах от теб такъв банален финал
Предложения
: ??:??