- По пет пъти на ден
се раждам и умирам
- И аз! И аз!
- Благодаря, че ме изслушваш
- И аз! И аз!
Твойто раждане
е мойта болка
Твойта смърт
е радост в мен
След смъртта си
ти възкръсваш
И АЗ! И АЗ със ТЕБ!
© Благодат Всички права запазени