Apr 20, 2011, 10:07 PM

* * * 

  Poetry
470 0 0

- По пет пъти на ден

се раждам и умирам

 

         - И аз! И аз!

 

- Благодаря, че ме изслушваш

 

       - И аз! И аз!

 

       Твойто раждане

       е мойта болка

       Твойта смърт

       е радост в мен

       След смъртта си

       ти възкръсваш

       И АЗ! И АЗ със ТЕБ!

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??