25.07.2021 г., 17:01 ч.

* * * 

  Поезия
468 3 4

Русоокото слънце

се вмъкна в мечтите ми

и подпали листата

със старите стихове.

 

Оттогава се лутам

в света ослепял -

търся огън

за клади езически.

© Ива Котине Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??