Jul 25, 2021, 5:01 PM

* * * 

  Poetry
480 3 4

Русоокото слънце

се вмъкна в мечтите ми

и подпали листата

със старите стихове.

 

Оттогава се лутам

в света ослепял -

търся огън

за клади езически.

© Ива Котине All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??