с тихи стъпки
стъпваш ти
преродена
от далечна
планета
с тихи стъпки
преминават
часове
дни
и седмици
с тихи стъпки
се сменят
сезоните
с тихи стъпки
преминават
годините
с тихи стъпки
идва учител
след учител
от Всемира
велик
и те даряват
с тихи нежни
стъпки
да вървиш
към утринни
зари
велики
.........................
Амин!
© Сириус Надежда Всички права запазени