16.06.2010 г., 20:24 ч.

* * * 

  Поезия » Бели стихове
344 0 0

 

 

 

Когато бях дете,

света ми се струваше игра.

Когато бях млада,

грабех с пълни шепи от живота.

Когато бях на средна възраст,

звездните си мигове реших да осъществя.

 

Сега в края съм на моя залез.
 Все още чувствам как

кръвта ми ври, бушува.

Но се изморих.

Затова ще изживея финала подобаващо.

Възнамерявайки да бъда кротка.

Защото изживях живот,

див и бурен като

разбунтувано море.

 

А преди да си замина, ще

взема всичко от него.
Дори и спомените, пълни с

емоциите щури.

Казват, че живот кофти си бил.

Но на мен ми хареса

цялото разнообразие, което

ми предложи и дари.

 

 

© Невена Сугарлиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??