15.10.2009 г., 10:06 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
490 0 18

Сълза в душата,

сълза в сърцето,

огнено сияние,

сълза...

 

Искри и бушува,

изгаря и стопява

огнено - дишащо

сърце...

 

12.10.09г

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??