15.10.2014 г., 11:16 ч.

* * * 

  Поезия » Бели стихове
614 0 3

Врагът не идва в петък

тогава само наблюдава

пресмята тънкостите на ярема...

Брои минутите до полунощ...

 

 

след туй възкръсва в приятел...

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??