1.08.2007 г., 10:47 ч.

Абе викай си там 

  Поезия
656 0 1

Викай, Човеко, ВИКАЙ!
ТИХО, ЧОВЕКО, тихо.
Черен камък топли реката -
шепа къпини са жажда
Викай, ЧОВЕКО, викай!
Чужди хора ще  чуят,
чужди съвети ще дават.
В твоя дом постеля ще бъдат -
в твоя дом ще си гостенин.
Свойта сянка
ще захвърли асмата,
ще забрави за стъпките
калдъръмени…
“ех, момиче”
Викай, човеко…
тихичко.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тихото викане стига до тези до които трябва. Другите не го чуват. Хареса ми как си го казал.
Предложения
: ??:??