1.09.2012 г., 23:16 ч.

Абсолютна свобода 

  Поезия » Философска
649 0 5

Моят нежен бунт е  скитнически да творя.

Знам, че  във света аз просто съществувам.

Но, кажете ми, разпъната,  дали сега

има смисъл аз на кръстовете да робувам.

 

А материята  винаги е пристрастена към живота.

Но не искам миналото в бъдещето да копирам.

Моя подпис винаги ще  слагам със охота.

В него пълноценност на деня и всеки миг намирам.

 

И не ми пробутвай битие, утъпкана пътека.

В джунглата обичам  волно аз да тичам.

Прималяла от умора, да полегна на тревата мека.

Неспокойния ми ум във себе си да сричам.

 

Моята възможност - да съм съзидателна.

Бъдещето ми, за мен когато има смисъл.

Себе си да бъда,  много рядко е трогателно.

Абсолютна свобода да имам - ти, животе, ме орисай.

© Руска Рулетка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??