13.04.2010 г., 22:47 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
614 0 3

 

 

                                        В отвъдното

                                        преля ослепяла

                                        тихост.

                                        Стъпките добро

                                        изчезнаха в

                                        притихнал кратер.

                                        Слънцето прогледна

                                        в мрежите на

                                        паяжините.

                                        В отвъдното,

                                        отвъдност,

                                        разлисти блян.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??