1.12.2016 г., 14:56 ч.

Ад 

  Поезия » Любовна
271 2 3

АД

Р. Чакърова 

 

Ще се видим... Искам да се видим! 
Някъде, където няма други... 
Някъде, където няма лилии, 
нито сини полски теменуги, 


нито рози, нито пеперуди, 
водни кончета, лъжи и тем подобни... 
Само представи си – двама луди, 
в нищото... Съвсем свободни... 


Не, не искам ангели и Раят. 
Ние и без друго си летим... 
Тихо, тихо!  Другите не знаят... 

Всъщност,  ние винаги мълчим. 


Аз мълча. Но искам да извикам. 
Ти мълчиш. По мъжки и със яд. 
Толкова до болка сме си свикнали 
с нашия изпълнен с нежност Ад!... 


Топлината е почти непоносима. 
Греховете – всичките първични... 
Но пък, тук не се предвижда зима. 
Само врящи страсти и обичане! 


Лондон  30/11/ 2016'
 

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??