15.12.2014 г., 10:26 ч.

Ад и Рай 

  Поезия » Любовна
446 0 0

Сърцето сухо
биещо едва
душата моли за спасение
от Ада на твоята любов
крещя
за да ме чуят всички твои демони
оковите да махна не успявам
безсилна съм
пред тях
пред теб
пусни ме
нека да изляза
за да ти покажа
Рая на моята любов

© Даяна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??