Dec 15, 2014, 10:26 AM

Ад и Рай 

  Poetry » Love
425 0 0

Сърцето сухо
биещо едва
душата моли за спасение
от Ада на твоята любов
крещя
за да ме чуят всички твои демони
оковите да махна не успявам
безсилна съм
пред тях
пред теб
пусни ме
нека да изляза
за да ти покажа
Рая на моята любов

© Даяна Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??