11.04.2009 г., 18:23 ч.

Ад или Рай 

  Поезия
574 0 0

Влюбен съм, значи съм Рая.
Не... намирам се в малката стая.
До мен Сатаната се смее.
Жив ли съм? Любов да живее!

 

Човек, който в живота се спъва,
после потъва.
Човек, който винаги "пада",
чака го после казана в Ада.

Ако казан те чака в Ада,
какво тогава ти готви пък Рая?
Има ли Господ въобще?
Няма значение, живей си добре.

© Крум Марков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??