24.10.2007 г., 13:57 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
806 0 2
Как искам ти при мене
да бъдеш в този миг.
Едно познато име,
гласът ти, твоя лик.

Да виждам пак пред мене
познатите черти...
А може би отново
ще ме прегърнеш ти?!

Как искам да те питам:
"Обичаш ли ме ти?"
Как искам, но не мога,
не смея, може би.

А ти все тъй упорно
мълчиш, не казваш "Да",
а може би нарочно
играеш с любовта.

И с погледа си нежен
ти пак ме погледни.
"Обичам те" - ще видиш
във моите очи.

© Цветелина Петринска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??