25.03.2009 г., 8:32 ч.

* * * 

  Поезия » Гражданска
510 0 7

ВЕЧЕРНИ НОВИНИ

                     На жена ми,

                     за която думите "бюфет" и "бюджет"

                     звучат по един и същи начин - празно.

                     И въпреки това ме изхранва.  Напразно.

 

Докато аз превключвам от bTV на Nova,

за да чуя поредния политик

с обещания за нова промяна

и решение на световната криза,

ти превключваш котлона, бъркаш в тигана

и ми забиваш информационен ритник -

свърши ни даже ориза.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??