22.12.2007 г., 0:11 ч.

Адам и Ева 

  Поезия » Любовна
522 0 2
 

Ако не си помогнеш сам,

кой друг ще ти помогне?

Приятелят?!...

Но има ли човек приятели,

с които да споделя радост

и мъка да дели?!...

Човек се ражда сам и сам умира.

А колко трудно е да оцелееш

сам на този свят...

Затуй бог е създал Адам и Ева.

И ние цял живот се лутаме

и търсим свойта половина,

но малко са щастливците,

които я намират.

© Дими Драганова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??