Целувка
въздушна,
със свити платна,
непристигнала
заради вятъра.
Прегръдка
от разстояние.
През плата
не достигам
плътта.
"Обичам"
Изкрещяно
безмълвно
в нощта.
Неразбрано
от другата страна.
Копнеж
на струни
за перо -
мелодия.
© Цвете Всички права запазени