19.03.2010 г., 22:55 ч.

* * * 

  Поезия
504 0 0


+ + +

 

от векове с бодлите дишаме

заприличахме на кактуси

и редкият ни цвят

е отрицание на отрицанието

и романс

поетика на пренаселена самотност

 

засяда в гърлото на залеза

който татуира еполети

върху рамената

в дъното на светлината

вибрации на убити слънца

моделират темела на утрото

 

© Диана Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??