19 mar 2010, 22:55

* * * 

  Poesía
497 0 0


+ + +

 

от векове с бодлите дишаме

заприличахме на кактуси

и редкият ни цвят

е отрицание на отрицанието

и романс

поетика на пренаселена самотност

 

засяда в гърлото на залеза

който татуира еполети

върху рамената

в дъното на светлината

вибрации на убити слънца

моделират темела на утрото

 

© Диана Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??