1.05.2012 г., 19:54 ч.

АЕЦ "Белене" 

  Поезия » Гражданска
441 0 1

Бойко, банкянският "бог",

не иска от "Белене" ток.

Атомната централа той затвори,

а за градеж на България говори.

Ликвидира хиляди работни места.

Върши само глупави неща.

Не мисли дори за миг.

И това ми било политик!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми! Нека претворяваме в поезия политиката, че да е по-поносима.
Предложения
: ??:??