2.08.2011 г., 19:59 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
381 0 0

Последният, който си заслужава
да страдам за него, спечели... и страдах,
но край! Вече няма да бъде така -  
със нови очи ще погледна света.
Ще търся, ще мисля, а после дано
в сърцето си аз се запитам "защо".
Защо продължавам да правя това,
защо не приема без страх мисълта,
че той бил е мой, ала много отдавна,
че без него напред ще е трудно... но трябва,
че аз съм искряща и нежна звезда,
която разлива навред топлина,
че щом през прага нечий пристъпвам,
едно сърце друго за мене изтръпва,
че съм се влюбвала... и то неведнъж,
но просто не във правилния мъж!

© Капка Роса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??