22.01.2015 г., 18:00 ч.  

Афоризмички 

  Поезия » Друга
506 0 8

 

ВЪЗХИЩЕНИЕ

 

Какъв глупак,  какъв левент,

остава да го изберат за президент!

 

 

 

МОДЕРНА ПОГОВОРКА

 

Всяка жаба да си знае мòла!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??