Jan 22, 2015, 6:00 PM  

Афоризмички 

  Poetry » Other
505 0 8

 

ВЪЗХИЩЕНИЕ

 

Какъв глупак,  какъв левент,

остава да го изберат за президент!

 

 

 

МОДЕРНА ПОГОВОРКА

 

Всяка жаба да си знае мòла!

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??