20.06.2007 г., 0:21 ч.

Агонията! 

  Поезия
972 0 3
 Отдавна не сме оставали сами със себе си.                                                  
 Трябваше да заспим рано, трябваше...!                                                       
 Всеки миг ще се излюпи агонията и ще започне да ни критикува.
 А ние не сме готови за такава свада..                                                             
 Искаме спокойствие!              ... което обаче не получаваме                 
                                                                и никога няма да получим
                   


                                                                                                                                край

© Муф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??