13.09.2008 г., 14:06 ч.

Ах... как искам... 

  Поезия » Любовна
536 0 1

Ах... как искам...

Ах, как искам да ти се случа,

със силата на всички урагани да те връхлетя!

Ах, в очите ти искра да видя - ще я заключа!

Имай търпение - ще дойда с любовта!

 

Ще видиш ти... макар и да не вярваш,

че има чувства - истински и чисти!

Редом с любовта, ще вървиш - ще й вярваш

и от сърцето ти никой няма да я измести!

 

Моля се... да имам силата,

първа да дойда и всички да изпреваря,

преди да ти откъснат крилата,

преди да бъде късно да те изправя!

 

Моля се, моля се... за любовта си!

Когато усетиш, че към тебе приближава -

не бягай - грабни я и я подари на сърцето си...

то наистина я заслужава!!!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??