10.08.2022 г., 15:27 ч.

Ахмак? 

  Поезия » Хумористична
271 0 0

Играя аз на "прима виста". 

Всичко туй не е във листа 

и аз извън съм от класации, 

далеч от всички излагации. 

 

Пиша си, ей тъй, за кеф. 

Даже и не виждам лев. 

А не пука ми съвсем. 

Съм пълен , сигурно, серсем.  

 

Ще кажете: "Ми ти си тъп, 

някакъв си селски ръб. 

Щом в тези времена модерни 

яка сума те не перне, 

 

не си ли осребриш словата,

не слуша, явно, те главата 

и направо си умрял, 

дори да имаш идеал!". 

 

Бе хора, аз съм си такъв!

Нямам към парите стръв. 

Искам с вас без уговорка 

да направя разговорка. 

 

Да, мнозина ще ме плюят 

и за мен не щат да чуят,

ала аз, дори наплют 

пак ще си творя кат луд!

 

 

 

 

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??