25.01.2006 г., 20:38 ч.

АКО 

  Поезия
699 0 3
Ако живея живот като на кино,
то нека филмът поне да е екшън,
а не скучновата мелодрама!

Ако обичам някого страстно,
то нека той да е истински,
а не сива сянка на минало!

Ако съм тръгнала пак нанякъде,
то нека вървя все напред,
без да спирам на кръстопътища!

Ако търся все още съкровище,
то нека само ме намери,
без да пита дали съм готова!


© Диди Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??