24.03.2010 г., 17:08 ч.

Ако... 

  Поезия
644 0 15

 

 

 

ако можех

да взема в длани

тъмнината

и през рамо да я хвърля

за да видя

теб

 

ако можех

с мигли да разчупя

тишината

за да чуя наяве гласа ти

скътан там

дълбоко в мен

 

ако можеш

в птича песен

в слънчев лъч

в тих ветрец

и капка дъжд

да усетиш

мен...

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??