3.07.2006 г., 12:11 ч.

Ако 2 

  Поезия » Любовна
1247 0 4

Ако искаш при мен да се будиш
тихо нощем -
ела, целуни ме.
Нека в моите прегръдки се губиш,
после в твоите прегръдки вземи ме.
Ако искаш при мен да изгаряш
трябва малка искрица да носиш,
с нея огъня в мен да разпалиш
и изгарящ, за още да просиш.
Ако искаш при мен да останеш,
остани...
но за дълго, до края.
Ти ръцете ми топли щом хванеш
и сърцето ми твое ще бъде.
Така е.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??