Jul 3, 2006, 12:11 PM

Ако 2 

  Poetry » Love
1252 0 4

Ако искаш при мен да се будиш
тихо нощем -
ела, целуни ме.
Нека в моите прегръдки се губиш,
после в твоите прегръдки вземи ме.
Ако искаш при мен да изгаряш
трябва малка искрица да носиш,
с нея огъня в мен да разпалиш
и изгарящ, за още да просиш.
Ако искаш при мен да останеш,
остани...
но за дълго, до края.
Ти ръцете ми топли щом хванеш
и сърцето ми твое ще бъде.
Така е.

© Мая Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??