8.07.2007 г., 6:56 ч.

Ако... 

  Поезия
756 0 2
Ако...

Ако с вятъра избягат мислите ми,
ей тъй,без видима следа
иди поговори с птиците,
но преди това ще те помоля:
хвърли им шепа семена.

Ако в звезди се преродят очите ми,
не чакай падаща звезда,
с луната сподели мечтите ми,
за своята,не чакай синева.

Ако някога ти липсва топлина
не чакай утринното слънце,
по нощта прати ми тъжните си спомени,
а аз ще ти изпратя светлина.

© Емо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??