29.01.2014 г., 15:20 ч.

Ако има любов... (2) 

  Поезия
505 0 0

Ако има любов – аз не вярвам, че има –

бил би светът по-добър и красив.

Ако има любов, в непрогледната зима

лъч светлина би ме направил щастлив.

 

Ако има любов, бих намерила себе си –

момиче, изгубено в сива мъгла.

Ако има любов – аз не вярвам, че има –

в живота би имало по-малко тъга.

 

Ако има любов… как искам да има...

да бъде светът по-добър и красив.

Ако има любов… аз моля – плени ме!

За миг аз поне да почувствам се жив.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??