2.12.2020 г., 8:31 ч.

Ако ме искаш 

  Поезия » Любовна
1162 1 0

Ако ме искаш...

 

Ако имаш нужда от мен, ще остана...
На безвремие всеки ден мен и теб ще обричам...
Виж в очите ми, дъга от емоции пламва –
всеки път щом до мен си и шепнеш "Обичам...".

 

Ако ме искаш в живота си – покажи ми...
Няма нужда от празни думи, те са толкоз излишни...
Аз усещам всеки полъх на вятъра, ще усетя всяко твое изгубване...
И тогава... тогава ще си тръгна без думи...

 

Ако ме обичаш наистина, тогава пази ме...
И съм силна, и крехка – всичко в едно съм...
Не позволявай Сърцето ми, заради теб да се счупи...
И прегръщай Душата ми с твоята обич... просто обичай ме!

 

Elka Bardarova

© Elka Bardarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??