5.09.2008 г., 8:02 ч.

Ако ме няма! 

  Поезия » Любовна
581 0 4

Ако вече от утре мене ме няма -

ти не тъжи, моя голяма любов!

Обещавам, пак ще оставаме двама,

винаги в тишината ще чуваш моя зов!

През лятото ще бъда жарко слънце,

за да мога да те милвам със лъчи...

но няма да ме стигнеш, не протягай ти ръце,

не гледай - ще ме усетиш със затворени очи!

Есен ще ме видиш като вятър как танцувам

в ритъм с твоето сърце... ще пея!

Позволи ми с капки дъжд да те целувам,

а вечер късно със сълзите да се слея!

Когато очи отвориш в зимните сутрини,

ще разбереш - докато си спал, при теб са идвали,

щом видиш по стъклата нашите спомени -

знай, с дъха ти цяла нощ съм ги рисувала!

Напролет във любов ще се превърна,

ще ме откриеш там във всичко живо,

но истински щастлива аз ще бъда,

ако след мен ти се влюбиш отново!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??