12.03.2011 г., 22:29 ч.

Ако ме забравиш... 

  Поезия » Любовна
825 0 2

Ти може някой ден да ме забравиш -

момичето със сините очи,

момичето със кестенявите коси,

момичето с лунички по лицето, 

момичето, на което ти разби сърцето!

И ако някога случайно те зърна,

ако някога твоя глас чуя, ще се обърна!

И за миг отдалеко не бих се усъмнила, че си ти,

дори леко!

Но само едно запомни!

Дори да бъда  с набръчкано от времето лице,

с треперещи от старостта ръце,

с побелели от годините коси,

на мястото си ще са сините очи!

Там ще е и онова,

което преди много време ти разби!

Те винаги за теб ще греят през деня,

то винаги за теб ще тупа и ще мисли през нощта,

докато завинаги не заспя,

докато не схлупя очи и  не умра!...

© Благовеста Касалийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??