19.06.2007 г., 16:18 ч.

АКО МОЖЕХ... 

  Поезия
705 0 7

АКО МОЖЕХ, БИХ ТИ ПОДАРИЛА СЪЛЗИТЕ СИ ВЪВ СТЪКЛЕНА КУТИЯ.
НО НЕ МОГА...
АКО МОЖЕХ, БИХ УВИЛА СЪРЦЕТО СИ В ПОДАРЪЧНА ХАРТИЯ.
НО НЕ МОГА...
ТУПТЯЩО, БЕЗЗАЩИТНО, НА ТЕБ ЕДИНСТВЕН БИХ ГО ПОВЕРИЛА.
НО НЕ МОГА...
НАЙ-ЯРКАТА ЗВЕЗДА В НЕБЕТО ЗА ТЕБЕ БИХ СВАЛИЛА.
НО НЕ МОГА...


ОТ ТЕБ ЩЕ ТРЯБВА И СЪЛЗИТЕ И СЪРЦЕТО СИ ДА КРИЯ.
НО НЕ МОГА...

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??