16.02.2021 г., 16:20 ч.

Ако можех 

  Поезия » Любовна
445 1 0

Де да можех скъпа, диаманти да ти подаря.

За перли в океана бих се гмурнал.

Де да можех скъпа, парченце от луната да ти донеса.

За да знаеш мила моя, че за мен си всичко на света.

 

Мога аз сърцето мое да ти подаря.

Мога със любов твоя свят да променя.

Мога да ти сбъдна твоите мечти. 

Моята единствена е да ме обичаш ти. 

 

Таз любов е толкоз силна. 

Няма граници за нея разбери. 

За теб през огъня ще мина, само да те видя аз щастива запомни. 

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??