4.09.2007 г., 9:10 ч.

Ако не те видя никога повече 

  Поезия
1030 0 10
Ако не те видя никога повече,
искам да знаеш, че не си си отишла,
а по-скоро за дадено време забравена
и дълбоко скрита в моята тъмна душа.

Ако не те видя никога повече,
не бързай да изтриваш всичко за мен.
Знаеш, че светът е тесен за двама ни
и може би ще се видим пак някой ден.

Ако не те видя никога повече,
това не значи, че няма да ме видиш ти.
Можеш ли след време да се преодолееш
и да дойдеш кротко и да ме поздравиш?

И ако не те видя никога повече,
не значи, че никога тук не си била.
Не значи, че в мен не си съществувала,
защото вече остави дълбока следа...

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??