3.01.2020 г., 23:14 ч.

Ако някога 

  Поезия » Любовна
615 0 0

Ако някога се влюбиш                                               пак в мен случайно,                                                    моля те, кажи ми!                                                          Да те обичам аз безкрайно.


Ако някога решиш                                               

да ме погледнеш така омайно.                                    Направи го!                                                                      Ще ме стоплиш, както обичайно.


Ако някога                                                                        за прошка се молиш.                                                    Ще ти простя веднага,                                                  само ината си да пребориш.


Ако някога решиш                                                       пак да се върнеш.                                                        Върни се, ела                                                            душата ми да прегърнеш!
 

Е.В.

© Емре Веждиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??