14.08.2007 г., 23:40 ч.

Ако някой посред нощ... 

  Поезия
525 0 2

Ако някой посред нощ песничка запее,
пламъка на мрака лекичко разтрепери,
знай, това съм аз, нещо в мене мъка сее,
нещо пак ме задушава и си търся нови двери...

Тогава приближават се до мен звездите,
аз се качвам при тях, или те падат и ме смазват,
тогаз разбирам - пак на живота съм изпуснал юздите,
а ме спират все тези правила, които трябва да се спазват... 

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??