Ако някога... някъде... някой се влюби
внезапно... ей така... изведнъж
и в очите ми... ей така се изгуби
някой смел и решителен мъж,
точно тогава най-силната буря ще вие,
ще фучи, ще гърми, ще вали
и луната страхливо ще скрие
всичко зад своите черни очи!
В огън ще трябва да влезе...
и на жар за мен да играй...
слънце докато в мене залезе
ще успее да има ме... цяла... докрай!
Огън ще бъде... битка спечелена
тази любов - свят за двама открила!
Тя е онази... винаги вечната -
най-прекрасното... обич дарила!
© Румяна Всички права запазени