Feb 16, 2014, 3:22 PM

... Ако някой се влюби... 

  Poetry » Love
720 0 2

Ако някога... някъде... някой се влюби

внезапно... ей така... изведнъж

и в очите ми... ей така се изгуби

някой смел и решителен мъж,

 

точно тогава най-силната буря ще вие,

ще фучи, ще гърми, ще вали

и луната страхливо ще скрие

всичко зад своите черни очи!

 

В огън ще трябва да влезе...

и на жар за мен да играй...

слънце докато в мене залезе

ще успее да има ме... цяла... докрай!

 

Огън ще бъде... битка спечелена

тази любов - свят за двама открила!

Тя е онази... винаги вечната -

най-прекрасното... обич дарила!

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Tолкова вълнуващ и прекрасен стих,Поздрави
  • Ако чакаш ти,
    щастието да те сполети,
    той живота ще си мине
    и мечтите ще се сринат...
Random works
: ??:??