26.05.2007 г., 6:20 ч.

Ако оплюеш Магдалена 

  Поезия
1403 0 15
Ако убиеш присмехулник
ще се научиш ли на смях?
Ще се изпразниш ли от грях,
ако охулиш богохулник?

Ако оплюеш Магдалена
ще те зачене ли Мария?
Ако Ахил не те убие
ще оцелее ли Елена?

Ако застреляш непробуден
ще се научиш ли да спиш?
Ако поробиш пеперуда
ще можеш ли да полетиш?...

© Елица Мавродинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??