11.08.2006 г., 13:04 ч.

Ако още...  

  Поезия
563 0 1
Ако още виждаш през мрака
сянката ми в твоя дом,
ако още чувстваш в здрача
докосване като от парфюм...
...ела, ръцете ми те чакат,
протегнати и молещи крещят
колко искат те и плачат
за допира ти в този студ.
 
Ако още чакаш като мене
стъпки тихи до твойта врата,
ако още спомени се гонят
без ред във твойта душа...
...ела, незаличил следите,
оставени от мене в нощта
прости ми, забрави лъжите,
не ме оставяй да плача сама.

© Антоанета Тонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??