15.10.2007 г., 21:41 ч.

Ако пожелая... 

  Поезия
750 0 6
Ако пожелая

И ако пожелая да ме нарисуваш,
какво ще изобразиш?
Нощта... луната... звездите
или деня... светлината... надеждата
и там, в тази рисунка,
ще намериш ли себе си
или сама с очи, вперени в теб,
ще очаквам следващия
с друга картина... по-различна
.

© Ел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??