5.10.2019 г., 19:55 ч.

Ако сбъркаш ... 

  Поезия
404 0 0

Няма прошка
в тоз живот
ако сбъркаш нещо
и зле си сторил,
дори от любов...
стъпка грешна...
и вече си отворил
кутията на Пандора
с болки и неволи...
всичко тъй се връща,
земетръсно, до основи
срити кули, къщи,
сгърчени стобори,
клоните оттръскват
гнили плодове...
Чакаш да възкръснеш,
но няма прошка... Не!
Боже мой, ще се прекръстя -
не си ли с мен?

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??